tiistai 1. toukokuuta 2018

Asiakastyö Muurlan Lasille

Teimme kuvausjärjestelyjä asiakkaanamme Muurlan Lasi. Saimme tehtäväksi kuvata tuotteita käytössä, sekä keksiä niille uusia käyttötarkoituksia. Sain ryhmäni kanssa tuotteiksemme Muurlan Lasituotteita. Tuotteisiimme kuului O-Kaatimet läpinäkyvänä, mustana ja valkoisena, pieni läpinäkyvä O-Kaadin, iso ja pieni tölkkikaadin ja kolmea kokoa kynttilanjalkoja.

''Muurlan juuret ovat kotimaisessa lasinvalmistuksessa, joka takaa vuosikymmenien  kokemuksen tuotannosta ja suunnittelusta. Inspiraatio suunnitteluun syntyy puhtaasta luonnosta, eri vuodenajoista, sekä halusta kohdata tuotteiden jokapäiväisen käytön vaatimukset. Parhaat tuotteet syntyvät suomalaisen muotoilun, käytettävyyden, ja vuosikymmenten tuotanto-osaamisen yhdistelmästä.''
Teimme käsintehdyt luonnokset. Ensin ajattelin tekeväni päiväkahvittelu tyylisen kuvausjärjestelyn, mutta kuvatessani päädyinkin aamupala aiheeseen. Sen jälkeen kokosimme luonnoksemme, pintrestistä kootut moodboardit ja lyhyet kuvaukset ideoistamme yhteiselle planssille. Kun lähetimme planssin asiakkaalle saimme huomioitavaksi sen, ettei muurlan tuotteet huku muuhun rekvisiittaan.

Saimme tehtäväksi myös tehdä kuvaussopimus Muurlalle.


Kuvaukseni menivät aluksi aika huonosti, koska menetin kokonaan inspiraation, mutta kun selailin pinterestiä ja kokeilin erillaisia järjestelyjä, sain otteen kuvaamisesta ja sitten homma alkoi sujumaan. Tässä on lopulliset kuvat jotka minä valitsin ja muurla otti käyttöön.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Työssäoppiminen vko 7

Tällä viikolla olen tehnyt yhden vaihtoehdon tutoreiden rollupia varten valmiiksi, editoinut viime viikolla ottamiani videopätkiä, tutkinut ...