keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Habitare 2017

15.9 lähdimme Helsinkiin Habitare-messuille. Itse olin tapahtumasta todella innoissani, sillä en ollut ikinä päässyt käymään  millään messuilla.  Habitare-messut ovat sisustusaiheiset meesut. Ihastuin siellä oleviin esillepanoihin ja niissä käytettyihin  väreihin. Seuraavaksi kerron mielipiteeni siellä näkemistäni esillepanoista ja rakennelmista
Pidin tästä esillepanosta todella paljon, koska sen tummat värit ihastuttivat minua. Siinä käytetyt sinisen eri sävyt saavat esillepanon näyttämään kokonaisuutena aivan upealta.Tässä esillepanossa pidän ruskean ja punaisen eri sävyistä. Esillepanosta on tehty kiinnostavampi erilaisilla kuoseilla ja tekstiileillä.
Tämä esillepano iski silmääni tumman pohjavärin, joka antaa esillepanoon kontrastia ja kirkkaiden kalusteiden takia. Pidän myös esillepanon runsaudesta, koska se tekee esillepanosta kutsuvamman.


Tämä lievästi boheemi esillepano oli minu top3 esilepano, koska siinä käytetyt värit ovat todella kauniita ja tavaranpaljous houkutteli minua.


Tässä esillepanossa kalusteet on aseteltu sotilaallisesti, joka näyttää todella hyvältä. Musta pohja nostaa valoiset kalusteet todella kauniisti näkyviin.


Tämä esillepano kiinnitti huomioni isolla letitetyllä kankaalla. Esillepano on mielestäni todella kaunis rauhallisien väriensä takia.


Näytetään IMG_20170915_112007.jpg

Tämä esillepano on erittäin suloisen näkoinen ns. ''tyttömäisten'' väriensä ansiosta. Åidän siitä, että tässä esillepanossa ei ole yhtään ylivoimaista väriä vaan kaikki tasapainoittavat toisiaan.


Tämä esillepano on todella kaunis mielestäni, koska mustan pohjan kontrasti nostaa kasvien värejä todella kauniisti, sekä puiset yksityiskohdat sopivat väreihin todella kauniisti.


Tämän esillepanon moderni kalustus ja värit ovat todella houkuttelevia ja kauniita. Ruskeat ja vihreät ysityiskohdat tekevät esillepanosta todella upean.


Tämän esillepanon tummat värit saivat minut rakastumaan esillepanoon, koska pidän esillepanoista joissa on käytetty vähän värejä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Työssäoppiminen vko 7

Tällä viikolla olen tehnyt yhden vaihtoehdon tutoreiden rollupia varten valmiiksi, editoinut viime viikolla ottamiani videopätkiä, tutkinut ...